Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 43926   |    |  Avís legal
 


        

Reparació de casa rural al Baix Penedès. (149-036)
Els antics propietaris durant segles l'havien utilitzat com a residència d'estiu i com a masia per l'elaboració de vins i olis d'oliva. Durant un període de més de cent anys no es va dur a terme cap tipus de restauració, de manera que la casa es va veure lliurada al corc i l'abandonament. L'objectiu de la restauració era la consolidació de la casa, la recuperació de la glòria antiga i la decoració molt particular de l'interior.Els pocs ornaments permeten donar una interpretació molt personal de cada espai a tots els artistes que la van visitar i que van col.laborar.
Projecte de reparació de les façanes principals de l'edifici plurifamiliar en cantonada al Barcelonès. (149-118)
Els més de 1100 m2 de façana d'aquest singular edifici dels anys 50, es van reparar respectant els relleus, les motllures, els colors  i les textures originals, per mantenir l'aspecte senyorial de la finca.

Projecte de reparació de les façanes edifici industrial aïllat al Baix Llobregat. (149-141)
Aquest edifici es trobava en molt mal estat. El primer que es va reparar va ser la coberta (sistema d'auto-protegida no transitable).Posteriorment es va substituir la xarxa de pluvials, i finalment es van reparar les esquerdes i fissures, es va canviar la fusteria exterior i es va revestir tota la façana amb el sistema Coteterm, oferint un acabat homogeni, impermeable, que aïlla la façana i dota l'edifici d'un bon funcionament tèrmic.
En total es van reparar més de 950 m2 de coberta i 1800 m2 de façana.