Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 44600   |    |  Avís legal
 


 
AJUNTAMENTS
INSTITUCIONS
ITE
NORMATIVES

CERTIF. ENERGÈTICA

     
 
ICAEN
IDAE
Certificació edificis existents
    La certificació energètica és una valoració aproximada de quanta energia consumeix un habitatge i quant CO2 emet a l'atmosfera. S’estableixen diverses categories per a cada immoble (de la “A” a la “G”) en funció del seu consum energètic i les seves emissions. Aquesta certificació depèn principalment dels materials envoltants de l’habitatge i del seus sistemes de calefacció, refrigeració i ACS. La majoria d’edificis existents al nostre territori tindran unes qualificacions D, E i fins i tot F.
    Dintre del certificat s’aportaran propostes de millora, que normalment fan referència a substitució de finestres, aïllament de façanes i cobertes, substitució de caldera, etc... i la seva valoració econòmica.
    Aquests certificats consten del certificat i de quatre annexes principals i tindran una validesa de 10 anys i es poden realitzar per un edifici sencer o per un element concret de l’edifici (local o habitatge).