Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 43926   |    |  Avís legal
 


 
Projecte de reforma interior d'habitatge al Barcelonès. (149-187)
El projecte va començar com una adaptació de l'habitatge a les necessitats futures de la família: substitució de la banyera per dutxa i instal·lació de calefacció. Poc a poc, tot va anant adquirint cos, per finalment incloure la zona de rebedor i distribuïdor, el bany principal, la sala i la cuina. Es van instal·lar detectors de presència, lums tipus led i caldera de condensació per millorar l'eficiència energètica de l'habitatge i reduir el consum energètic.

Projecte reforma interior de l'habitatge situat a la planta pis de l'edifici al Vallès Occidental. (149-080).
El més
característic d'aquest projecte és la situació central de l'escala que dóna accés des de la planta baixa a l'habitatge, sent el nucli al voltant del qual gira tota el programa funcional. Es van enderrocar tots els envans de l'habitatge ja que la distribució inicial no s'adaptava a les necessitats dels nous propietaris. Un joc de portes corredisses permeten una gran flexibilitat en la nova distribució.


Projecte de reforma interior de vestíbul comunitari a un edifici plurifamiliar d'habitatges al Barcelonès. (149-112)
Aquest edifici dels anys 60, mantenia el caràcter i les necessitats funcionals de l'època de la seva construcció. Amb el projecte es va intentar crear un vestíbul, que convidés als veïns a gaudir d'un espai interior ampli, lluminós, modern i funcional complint amb les necessitats actuals. El marbre carrara blanc i la fusta iroko van ser els materials escollits pels revestiments de les parets i el paviment.