Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 43926   |    |  Avís legal
 


        
Habitatge unifamiliar entre mitgeres al Vallès Occidental (149-060).
Com a paràmetres principals del projecte, podem destacar: l'ampli programa funcional, que la propietat necessitava, i la rígida normativa que afectava el tractament de façana per la seva localització dins del municipi:  Clau 1: Casc antic. L'edifici està desenvolupat en dos nivells comunicats per una escala interior i un ascensor. La planta baixa amb un pati posterior, consta de garatge, sala d'estar, bany i safareig.  La planta pis, consta de sala d'estar-menjador, cuina, 4 dormitoris i 2 banys
Habitatge unifamiliar aïllat amb piscina al Baix Empordà. (149-062)
El més important en aquest projecte era la gran pendent i les impressionants vistes del solar inicial. En accedir per la part superior del solar i tenir tot el programa funcional de l'habitatge a la planta inferior aconseguim una millor adaptació a la topografia real de la parcel ia la normativa vigent. A la planta d'accés/pis, se situen garatge, rebedor i escala i a la baixa: distribuïdor,escala, estar /menjador, cuina, 4 dormitoris, 4 banys  i safareig. Destaca el gran porxo que emmarca les vistes des de sala i dormitoris.Habitatge unifamiliar aïllat al Vallès Occidental. (149-100)
El projecte s'estructura amb un nucli de comunicacions vertical, que incorpora l'escala, el rebedor i les portes d'accés a la sala, cuina i zona de dormitoris. En el projecte s'ha intentat buscar una bona orientació per a les peces principals, sales, cuina, porxo i dormitori principal, i crear un espai jardí frontal a aquestes amb unes correctes dimensions. També s'han separat les zones de dia i de nit per a un millor funcionament i aconseguir que tot el programa funcional necessari de l'habitatge estigués a la planta baixa.