Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 29631   |    |  Avís legal
 


 
Projecte de reforma i ampliació de l'habitatge unifamiliar aïllat al Baix Llobregat. (086-027)
La petita vivenda de la família, havia d'acollir ara als fills i les seves noves necessitats. L'habitatge constava de dues plantes no comunicades:soterrani i planta baixa. El primer que es va realitzar va ser el nucli de comunicacions vertical, escala i ascensor, centre del nou habitatge. Al soterrani es va mantenir l'ús de garatge, a la planta baixa es va reduir el programa ampliant les dimensions i aconseguint una sala-menjador amb tres façanes. A la nova planta pis es va desenvolupar la planta de nit i l'estudi connectat amb l'entrada mitjançant un doble espai.




Projecte de reforma d'habitatge unifamiliar entre mitgeres al Baix Penedès. (149-037)
L'habitatge es trobava desocupat i en fase de ruïna per la falta de manteniment. El nostre objectiu era mantenir al màxim les principals característiques de la construcció existent, respectant el valor de l'edifici i actuant des de la perspectiva històrica. Es va renovar tota l'estructura, es van canviar funcions, es va rehabilitar la façana i la coberta amb molta cura i es va evitar introduir elements pseudo-històrics. La gran pendent del carrer, les vistes, l'ampli programa funcional i la voluntat dels propietaris d'habitar l'exterior tot l'any, van condicionar molt la nova distribució.


Reforma i ampliació d'habitatge en edifici plurifamiliar en el Barcelonès. (149-185)
Els propietaris de la vivenda es van decidir a ampliar-la amb una part del pis veí, també de la seva propietat.
Es va reformar completament l'habitatge reduint el nombre de dormitoris per augmentar la seva dimensió i la superfície d'emmagatzematge. També es van reformar i ampliar els banys adaptant-los a les noves necessitats dels propietaris. La relació sala/ menjador/ cuina/ terrassa es va flexibilitzar, creant un concepte obert amb molta il·luminació i ventilació creuada. Finalment, es va optar per mantenir el dormitori principal en la seva ubicació original, però ocultant el seu accés darrera de la llibreria corredissa de la sala.