Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 34946   |    |  Avís legal
 


 PALLACH PEREZ ARQUITECTES

  Avinguda Verge Montserrat, 80 1r
  08210 - Barber del Valls (Barcelona) 
  Tel: 93.719.20.01
   Correu-e: c.pallach@coac.net

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de PALLACH PEREZ ARQUITECTES amb CIF i domicili social a Avinguda Verge Montserrat, 80, 08210, Barber del Valls (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, PALLACH PEREZ ARQUITECTES informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

PALLACH PEREZ ARQUITECTES informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que PALLACH PEREZ ARQUITECTES es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic c.pallach***coac.net.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de PALLACH PEREZ ARQUITECTES.

Tancar finestra

 
 
 
  Carles Pallach Pardo i Núria Pérez Guirado
Arquitectes
Av. Verge de Montserrat, 80, 1r
08210 - Barberà del Vallès, Barcelona
telf/fax: +34 93 719 2001
c.pallach@coac.net
nuriaperezguirado@coac.net